NTK NOCCO Discorapp Noctua
Logo

Om oss

Lite information om oss som anordnar LANet.

Vad är LANbyCS?

LAN by Computing Science (LANbyCS) är en projektgrupp på 9 personer som alla är studenter vid Umeå Universitet, inom Civilingenjörsprogrammen i Teknisk Datavetenskap, Interaktion & Design och Kandidatprogrammet i Datavetenskap.

Historia

Idén till LANbyCS startades en sen höstkväll 2010 av Oscar Bornemark. Oscar är ett stort fan av både E-sport och LAN och undrade helt enkelt varför det inte anordnades några LAN bland alla dessa IT-studenter. Därför bestämde han sig för att samla ihop de skönaste personerna han kände och höra med dem ifall de var sugna på att driva den här idén framåt. Alla tyckte att det var lockande och den första projektgruppen för LANbyCS var född! Det första LANet hade 50 deltagare och priser för 5000 SEK och under åren har det ökat på båda fronterna, något som visar på vilken stor succé LANbyCS har varit ända från start. I år kommer det vara över 100 deltagare och prissumman ligger på 10000 SEK.

Framtiden

Eftersom LANbyCS drivs av studenter, som så småningom kommer vara klara med sina utbildningar, har det genom åren rekryterats nya medlemmar till projektgruppen. Även om det inte längre finns några medlemmar kvar i gruppen som var med och startade upp det hela så har vi som är med i projektgruppen samma brinnande intresse för både E-sport, LAN och data/tv-spel som de tidigare medlemmarna och kommer göra vårat bästa för att succén ska fortsätta!


Nuvarande medlemmar i CREW:

Adam Bonnedahl Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Adam Gustaf Konrad Lindgren Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Adrián Erik Clarenbeek Sánchez Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Eziz Allarberdyev Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Marcus Hansen Kandidatprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Mattias Kjellstedt Kandidatprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Nico Borden Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Sam Matthews Kandidatprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Therese Sandén Civilingenjörsprogrammet i Teknisk Datavetenskap
Wilhelm Ackermann Civilingenjörsprogrammet i Interaktion & Design

Facebook sida